Nieuws

 1. Evenement: Spelfabriek 2023

   

  Op zondag 4 juni staat 999 Games met het demo-team op het Belgische evenement Spelfabriek in Heusden-Zolder. Kom lang op dit supergezellige evenement en leer onze nieuwste spellen kennen!

  Lees meer »
 2. Evenement: Saboteur Kampioenschap 2023

  3 juni is het weer zover, het gecombineerde Belgisch- en Nederlands kampioenschap Saboteur. Ben jij een Saboteur-liefhebber en wil jij aan de rest van België en Nederland laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Of misschien heb jij het spel nog nooit gespeeld  en ontdek je net als de huidige Nederlands kampioene jouw verborgen talent! Kom 3 juni naar Zomerspel en doe een gooi naar de titel! 

  Lees meer »
 3. Evenement: Outlet Sale juni 2023

  Op zondag 4 juni organiseert 999 Games weer een outletsale. Schaf voordelig de leukste spellen aan voor de zomer! Lees hieronder goed alle informatie door en hou onze kanalen in de gaten voor updates! En een goede tip voor als je langskomt: vergeet niet wat grote tassen mee te nemen. 

  Lees meer »
 4. Klaus Teuber, auteur Catan, overleden

  De familie Teuber maakt, met veel verdriet en een zwaar hart, bekend dat hun geliefde echtgenoot en vader op 1 april 2023 op 70-jarige leeftijd is overleden, na een kort en ernstig ziekbed. Namens het team van 999 Games wensen wij de Teuber- en Catan-familie veel sterkte toe.

  Lees meer »
 5. Verslag: BK Catan 2023

  Belgisch Kampioenschap Catan - Dag 2 van het weekend der Belgische Kampioenschappen.

  Lees meer »
 6. Verslag: BK Carcassonne 2023

  Belgisch Kampioenschap Carcassonne 2023: Carcassonne heeft een nieuwe koning… en zijn naam is Karl.

  Lees meer »
 7. Evenement: Zomerspel 2023

  Op 3 en 4 juni vindt in België het spellenfestival Zomerspel plaats. In de Gemeentehallen in Merelbeke zullen twee dagen lang de nieuwste bordspellen te vinden zijn. En 999 Games is daarbij! Met 15 tafels en ons eigen team aan demonstrateurs staan we klaar om de beste en nieuwste titels van 999 Games te laten zien.

  Lees meer »
 8. Aankondiging: De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou

   

  In dit coöperatieve spel neem je het als dwerg, krijger, tovenaar of wachter van het vuur op tegen de eeuwige kou, die als een magische deken over Andor ligt. Onderweg beleef je veel spannende avonturen.

  Lees meer »
 9. Aankondiging: Tapestry Uitbreiding: Fantasie & Toekomst

  Maak je Tapestry-collectie helemaal compleet met Fantasie en Toekomst, de derde uitbreiding op Tapestry. Die introduceert kaarten met betoveringen en andere fantastische eigenschappen, waardoor het spel weer een heel andere dimensie krijgt.

  Lees meer »
 10. Aankondiging: Pick-a-Pen (serie)

   

  De Pick-a-Pen-serie is een nieuwe generatie innovatieve “Roll & Write”-spellen, waarin werkelijk met potloden wordt gerold. Dit zorgt ervoor dat met hetzelfde speelmateriaal veel verschillende spelmechanismen mogelijk worden gemaakt. Maar in elk spel staat het inkleuren van velden centraal. De spellen zijn in samenwerking met de auteur Reiner Knizia door 999 Games in eigen beheer ontwikkeld en uitgebracht.

  Lees meer »
Pagina